Företagsgåvor

Alla vinner med dessa produkter: presentgivaren, mottagaren och miljön!

Företagstextilier tryckta med din egen logo, broderade eller på annat sätt anpassade behövs alltid. Till exempel är värmetryckta tygpåsar, broderade mössor eller tryckta sweatshirts utmärkta marknadsföringsprodukter och är perfekta för representativa textilier. Du kan få allt du behöver tillverkat av återvunnet material, så ditt företag är med och förändrar världens högkvalitativa kläder och accessoarer från plast- och textilavfall.

Många produkter passar som present för att minnas personal, företagsjubileum, jul eller många andra tillfällen. På den här sidan har vi lyft fram de utvalda produkterna och varumärkena som kombinerar alla ingredienser i den bästa presenten som ett ansvarsfullt slutresultat. Kolla in alternativen och fråga efter mer!

Ocean Bottles

För distansarbete, kontor, gym, resa eller var som helst. I Ocean Bottle förblir drycken kall eller varm. Prisbelönta Ocean Bottles nu tillgängliga! Varje oceanflaska förhindrar att 1 000 plastflaskor hamnar som sopor i havet.

Materialet i flaskorna är till 90 % återvunnet rostfritt stål och dessutom har återvunnen plast även använts i tillverkningen. Flaskans beräknade livscykel är upp till 10 år, och produkten är 100 % återvinningsbar efter användning.

Den perfekta presenten kompletteras med anpassningen av flaskorna, det går att lasergravera till exempel ditt företags logotyp på sidan.

Kontakta oss

Ocean Bottles – företagsgåvor

Du kan lämna dina kontaktuppgifter nedan, så beräknar vi ett mer exakt erbjudande för denna affärsgåva. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi har även andra alternativ för företagspresenter.

10 + 13 =

Kolo Design

Något meningsfullt, tillverkat av inhemska material och inhemskt producerat, som present till personal eller partners?

Kolo Designs innovativa och ekologiska nyckelbiljettprodukter är gjorda av förnybara och koldioxidneutrala naturresurser.

Det finns flera olika alternativ i urvalet som passar vackert in i inredningen och är riktigt praktiska. Det är även möjligt att personifiera alla produkter med lasermärkning, till exempel med ditt företags logotyp, men beställningen är även möjlig utan märkning. Det är även möjligt att köpa snygga produktförpackningar för beställningar.

Kontakta oss

Kolo Design – företagsgåvor

Du kan lämna dina kontaktuppgifter nedan, så beräknar vi ett mer exakt erbjudande för denna affärsgåva. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi har även andra alternativ för företagspresenter.

8 + 4 =

Klaimet kläder

Produkterna från det finska varumärket ’Klaimet har underbara klassiska val för varje stil. Alla kläder finns anpassade med exakt den logotyp och stil du önskar.

’Klaimets produkter är tillverkade av 100% återvunnet material och hela deras tillverkningsprocess sker inom EU. Kläder designade i Finland och tillverkade i Portugal kan köpas antingen som en hel uppsättning eller bara en produktgrupp.

Produkterna representerar den skarpaste toppen av ekologiska textilier och är designade i enlighet med principerna för den cirkulära ekonomin. Dessutom är det möjligt att beräkna miljöpåverkan för varje klädesplagg genom att välja ’Klaimet-produkt kan uppnås. Till exempel sparar bara en ’Klaimet-huvtröja 6600 liter vatten och producerar mer än 10 kg mindre CO2-utsläpp jämfört med vanliga huvtröjor i bomull. Samtidigt återanvänds plastavfall till 17 återvinningsflaskor.

Kontakta oss

Klaimet – företagsgåvor

Du kan lämna dina kontaktuppgifter nedan, så beräknar vi ett mer exakt erbjudande för denna affärsgåva. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi har även andra alternativ för företagspresenter.

1 + 2 =

Produktkategori

Alla produkter

College tröjor

T-Skjortor

Luvtröjor

Byxor

Tygkassar och ryggsäckar

Huvudkappar

Jackor

Polotröjor ock skjortor

Företagsgåvor

Andra produkter

Hur man beställer

1. Välj en intressant produkt

Du har ett brett utbud av produkter gjorda av återvunnet material, Vi förser dig med de mest ekologiska lösningarna för kläder. Bara våra populäraste produkter syns på vår nätsida, så kontakta oss gärna om en lämplig produkt inte hittas. Vår kunniga personal kommer sedan att leta efter en lösning som passar dig.

2. Bifoga en bildfil av logon eller texten till offertförfrågan

Vi erbjuda alla den mest populära sätt att göra märkningar och hjälpa med logo design och anpassning om du behöver. Om du önskar kan du även skicka en offertförfrågan utan logo.

3. Vi tar hand om allt annat åt dig

Vi erbjuder en skräddarsydd lösning just för dina behov till ett konkurrenskraftigt pris. Vi skapar även digitala exempelbilder av de färdiga produkterna och vi kan öppna en webbutik för er, där varje medlem i gruppen kan köpa sin egen produkt med några klick. På så sätt behöver ni inte oroa er för att själv samla beställningar och pengar. Men om du så önskar kan du även beställa direkt utan en webbutik.