LOGO PRODUKTER FRÅN EGEN NETBUTIK?

Kloffa Clothing erbjuder de mest ekologiska och enklaste lösningarna för att köpa logoprodukter till studentorganisationer.

Studietiden erbjuder alla oförglömliga upplevelser, nya färdigheter och en gemenskap av likasinnade. Studentorganisations logokläder är ett utmärkt sätt att vårda dessa minnen och öka gemenskapsandan. Med Kloffa kan du implementera alla dessa med så ekologiska material och produktionsmetoder som möjligt. Dessutom kan vi öppna en egen webbutik för din studentorganisation, där varje elev kan köpa sin egen produkt med några klick. På så sätt behöver ni inte oroa er för att själv samla beställningar och pengar.

Direkt påverkning

Visste du?

Med bara en collegetröja gjord av återvunnet material sparar du 5 000 liter vatten. Hur mycket vatten kan din förstaårsstudent spara?

Förutom collegetröjor innehåller vårt urval många andra plagg helt och hållet tillverkade av återvunnet material, som alla är tillgängliga för dig.

Produkter med tryck eller broderi

Det finns flera märkningsalternativ tillgängliga för alla våra produkter. Hos Kloffa Clothing får du full service och vi tar hand om broderi, tryck och alla andra alternativ. Skicka bara en offertförfrågan eller kontakta oss per telefon kostnadsfritt.

Produktkategori

Alla produkter

College tröjor

T-Skjortor

Luvtröjor

Byxor

Tygkassar och ryggsäckar

Huvudkappar

Jackor

Polotröjor ock skjortor

Företagsgåvor

Andra produkter

Hur man beställer

1. Välj en intressant produkt

Du har ett brett utbud av produkter gjorda av återvunnet material, Vi förser dig med de mest ekologiska lösningarna för kläder. Bara våra populäraste produkter syns på vår nätsida, så kontakta oss gärna om en lämplig produkt inte hittas. Vår kunniga personal kommer sedan att leta efter en lösning som passar dig.

2. Bifoga en bildfil av logon eller texten till offertförfrågan

Vi erbjuda alla den mest populära sätt att göra märkningar och hjälpa med logo design och anpassning om du behöver. Om du önskar kan du även skicka en offertförfrågan utan logo.

3. Vi tar hand om allt annat åt dig

Vi erbjuder en skräddarsydd lösning just för dina behov till ett konkurrenskraftigt pris. Vi skapar även digitala exempelbilder av de färdiga produkterna och vi kan öppna en webbutik för er, där varje medlem i gruppen kan köpa sin egen produkt med några klick. På så sätt behöver ni inte oroa er för att själv samla beställningar och pengar. Men om du så önskar kan du även beställa direkt utan en webbutik.